Isolatie Systeembouw

Totaaloplossing voor uw bedrijfspand.

Pro XS Techniek heeft zich door de jaren heen tot een gerenommeerd bedrijf binnen de isolatie systeembouw ontwikkeld. De activiteiten vinden niet alleen plaats binnen de utiliteitsbouw, bedrijfsgebouwen en kantoorgebouwen, maar ook in de agrarische sector. Dit komt mede door veelzijdigheid van de isolatie panelen die gebruikt worden bij de realisatie van het bedrijfspand.
Daarbij komt dat Pro XS Techniek de gehele verzorging voor het project op zich neemt, van het ontwerp tot vakkundige uitvoering.

  • Totaaloplossing: van ontwerp tot oplevering
  • Fraai, duurzaam en efficiënt
  • Strakke planning

Dak- en gevelbeplating

Eén van de specialiteiten is het ontwerpen en realiseren van gebouwen met dak- en gevelbeplating. Daarbij gebruiken wij verschillende materialen, zoals geprofileerde panelen met speciale top coatings voor een fraaie uitstraling en duurzaamheid. Er wordt vooraf gekeken naar wat er qua materiaal precies nodig is voor het specifieke project. Aan de hand daarvan wordt alles op maat geleverd op de bouw, zodat de realisatie zo snel mogelijk kan verlopen. Met deze methode wordt u, uw bedrijf en het milieu het minst belast door de werkzaamheden.

Panelen en Staalconstructies

Wij ontwerpen en produceren staalconstructies op maat. Een goed uitgerust montageteam staat klaar voor een snelle, probleemloze en vakkundige montage. Onze montageteams dragen niet alleen zorg voor een accuraat verloop van de montage van staalconstructies, maar ook voor een veilige manier van monteren. Al onze monteurs zijn VCA** gecertificeerd. Onze projectleider zorgt voor een heldere communicatie en vertaalt eventuele wijzigingen naar de montageteams.

Renovatie

Gevelrenovatie betekent bij ons, snel en schoon realiseren. Dit is mogelijk, omdat wij werken met prefab elementen. De vooraf op maat gemaakte elementen brengen we op het juiste moment naar de bouwplaats om ze daar te monteren. Dit is efficiënt, schoon en snel. Er wordt zo efficiënt mogelijk met isolatie panelen omgegaan, waardoor het milieu zo weinig mogelijk wordt belast.

Totaal pakket

Het totaalpakket houdt in dat u als klant totaal geen zorgen hoeft te hebben over uw project.
Wij zullen alles voor u tot in de puntjes uitwerken. Al uw wensen voor het project zullen worden genoteerd. Na een goed gesprek zal er een bouwtekening worden gemaakt voor het desbetreffende project. Wij willen als bedrijf zo dicht mogelijk bij de klant staan en nemen daarbij de tekeningen, indien nodig, ook in eigen beheer.
Wij verzorgen stap voor stap het gehele bouwproject voor u. Hierbij moet u denken aan de tekeningen, vergunningen, staalconstructie, montage en uiteindelijk de afwerking van het bedrijfspand.

Geïnteresseerd in onze isolatie en systeembouw oplossingen?

Neem direct contact op met één van onze collega’s.