Service en onderhoud

Alle nazorg voor uw project.

Pro XS Techniek biedt naast realisatie van projecten ook alle nazorg voor uw project. Dagelijks rijdt er een team van monteurs door de gehele Benelux die onderhoud bied aan de installaties van onze klanten.

Service

Pro XS Techniek biedt altijd een passende en afgestemde oplossing op het gebied van service. Een calamiteit komt nooit gelegen en daarom zijn wij altijd bereikbaar/inzetbaar ten tijde van een storing. Er wordt altijd gekeken naar een zo efficiënt mogelijke oplossing, zodat overlast geminimaliseerd wordt. 
Of het nu gaat om een deur die niet volledig sluit of verlichting die niet naar behoren functioneert, Pro XS Techniek heeft de vakkennis in huis om u te voorzien van service.

Onderhoud = behoud

Pro XS Techniek staat voor de term: “Onderhoud = behoud”. Samen met de klant kijken we naar een passend onderhoudsplan. Het onderhoud kan periodiek worden uitgevoerd op basis van:

  • Maandelijks
  • Per kwartaal
  • Half jaarlijks
  • Jaarlijks

Tijdens het onderhoud worden diverse componenten gecheckt en waar nodig direct hersteld door een vakkundige monteur. Veiligheid en duurzaamheid staan bij het uitvoeren van het periodiek onderhoud centraal. 
De monteurs zullen ten allen tijde het oog op innovatie houden, zodat de klant samen met Pro XS Techniek tot een efficiëntere werkomgeving kan komen.