Dak- en gevelbeplating

Volledig op jouw situatie afgestemd.

Veelzijdig en innovatief

Pro XS Isolatie Systeembouw heeft zich door de jaren heen tot een gerenommeerd bedrijf binnen systeembouw ontwikkeld. De activiteiten vinden niet alleen plaats binnen de utiliteitsbouw, bedrijfsgebouwen en kantoorgebouwen, maar ook in de agrarische sector. Dit komt mede door veelzijdigheid van de isolatie panelen die gebruikt worden bij de realisatie van het bedrijfspand.
Daarbij komt dat Pro XS de gehele verzorging voor het project op zich neemt, van de montage van panelen tot het aanbrengen van lichtstraten en sectionaaldeuren.

Specialist in dak- en gevelbekleding

Één van de specialiteiten is het ontwerpen en realiseren van gebouwen met dak-en gevelbeplating. Daarbij gebruiken wij verschillende materialen, zoals stalen geprofileerde dakplaten, sandwichpanelen, plankprofielen, aluminium panelen en geprofileerde wandplaten. Er wordt vooraf gekeken naar wat er qua materiaal precies nodig is voor het project. Aan de hand daarvan wordt alles op maat geleverd op de bouw, zodat de realisatie zo snel mogelijk kan verlopen. Met deze methode wordt u en uw bedrijf het minst belast door de werkzaamheden. Tevens heeft deze methode het voordeel dat wij weinig afval creëren op de bouwplaats. Zowel u als het milieu worden hierdoor minder belast. Dit is iets wat wij altijd graag meenemen in een project.

Bekwaam personeel

Er wordt samen met u gekeken naar de wensen en mogelijkheden voor het project. Vervolgens wordt er, indien nodig, met een professioneel tekenprogramma een tekening gemaakt waarin alles in kaart wordt gebracht. In deze tekening worden, uiteraard, al uw wensen meegenomen. Tijdens het tekenen zal er contact blijven tussen u als klant en wij als bedrijf, om zo tot het gewenste resultaat te kunnen komen. Als de tekeningen zijn uitgedraaid, vindt er nogmaals overleg plaats. Mocht u nog op-of aanmerkingen hebben, dan wordt er direct werk van gemaakt. Na goedkeuring kan er gelijk met de realisatie van uw project worden gestart. De panelen worden zorgvuldig gemonteerd door onze juist opgeleide en gecertificeerde werknemers. U heeft nooit te maken met onervaren of onopgeleide werknemers. Doordat er een strakke planning wordt gehanteerd, kan alles op tijd worden opgeleverd. De kwaliteit is prioriteit nummer één, niks wordt aan het toeval overgelaten.