Gevelrenovatie

Volledig op jouw situatie afgestemd.

Is uw kantoor of bedrijfspand toe aan nieuwe en frisse uitstraling?

Uw gebouw renoveren met Pro XS Isolatie Systeembouw betekent voor u een zorgeloze tijd. Wij regelen alles: van ontwerp en vergunning tot en met de realisatie.

Snel en schoon renoveren

Gevelrenovatie betekent bij ons, snel en schoon realiseren van een project. Dit is mogelijk, omdat wij werken met prefab elementen. De vooraf op maat gemaakte elementen brengen we op het juiste moment naar de bouwplaats om ze daar te monteren. Dit is efficiënt, schoon en snel. Er wordt hierdoor minder afval gecreëerd op de bouwplaats, waardoor het milieu minder wordt belast. Er wordt zo efficiënt mogelijk met isolatie panelen omgegaan, zodat er zo weinig mogelijk afval ontstaat.
Uiteraard streven wij er naar om zo snel mogelijk de gehele bouw af te ronden, zodat u als klant zo min mogelijk wordt belast.

Fraai en duurzaam

Met onze prefab elementen voorzien wij uw gebouw van een frisse en nieuwe uitstraling. Uw gerenoveerde gebouw voldoet geheel aan de eisen van deze tijd en kan weer tientallen jaren mee. Pro XS Isolatie Systeembouw is voorzien van een FSC- en PEFC-certificatie.

Naast aandacht voor het milieu, houden wij ook rekening met energieverbruik en onderhoudskosten. Wij kunnen uw gebouw voorzien van isolatie panelen met zeer hoge isolatiewaarden. Dit type isolatie verlaagt niet alleen de energiekosten, maar verhoogt tegelijkertijd het woon- of werkcomfort. Door de hoge isolatiewaarde van de geleverde panelen is er minder energie nodig om uw gebouw op temperatuur te houden. Door het toepassen van onderhoudsarme materialen bespaart u op uw onderhoudskosten en toch kunt u jaren lang genieten van uw gebouw. Kortom, een renovatie is in alle opzichten een positieve stap voor u en uw bedrijf.

Totaaloplossingen in gevelrenovatie

Wij bieden een totaaloplossing. Dit betekent dat u bij ons één aanspreekpunt heeft, waar alle kennis omtrent renovatie in huis is. Hiermee bespaart u op advieskosten, houdt u de bouwkosten laag en wordt de kans op misverstanden tot het minimum beperkt.
Onze begrotingen zijn altijd transparant richting te klant. U weet dus precies waar u aan toe bent. Het bieden van een totaaloplossing betekent dat wij ook, indien nodig of gewenst, nazorg bieden. Kortom, wij regelen alles voor u!