Totaalpakket

Volledig op jouw situatie afgestemd.

Het totaalpakket houdt in dat u als klant totaal geen zorgen hoeft te hebben over uw project.
Wij zullen alles voor u tot in de puntjes uitwerken. Al uw wensen voor het project zullen worden genoteerd . Na een goed gesprek zal er een tekening worden gemaakt voor het desbetreffende project. Wij willen als bedrijf zo dicht mogelijk bij de klant staan en nemen daarbij de tekeningen, indien nodig, ook in eigen beheer.
Wij verzorgen stap voor stap het gehele bouwproject voor u. Hierbij moet u denken aan de tekeningen, vergunningen, staalconstructie, montage en uiteindelijk de afwerking van het bedrijfspand.

Oftewel, u heeft ons als aanspreekpunt en zal ook altijd in contact staan met de zelfde persoon. Doordat u één aanspreekpunt heeft kunnen er geen misverstanden ontstaan tijdens het bouwen.
Mocht u aanmerkingen hebben, dan nemen wij deze uiterst serieus in ons op. Wij denken niet in problemen, maar alleen in oplossing.

Turn-key

Wij houden tijdens de gehele bouw een turn-key principe aan. Dit houdt in dat vooraf afgesproken wordt wanneer het project wordt opgeleverd. U kan na de oplever datum gelijk in werking treden en genieten van uw nieuwe of verbouwde onderkomen.